2610641966 6932794801 Ιωάννη Διακίδη 268, Πάτρα giorgospettas2013@gmail.com
 
   
   
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ & ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ
Εν Λευκώ | Ταπητοκαθαριστήριο Πάτρα Αχαΐα


Τα παπλώματα και οι κουβέρτες λόγω της υγρασίας που κρατάνε, μπορούν να γίνουν ένας ιδανικός βιότοπος για σκόνη, ακάρεα και κοριούς που σίγουρα δεν είναι καλό για την υγεία την δική μας και όσον αγαπάμε.

Στο ταπητοκαθαριστήριο μας “Εν Λευκώ” το οποίο βρίσκεται στην Πάτρα, μπορούμε να αναλάβουμε τον άψογο καθαρισμό κουβερτών και παπλωμάτων, χαρίζοντάς σας οικονομικά την ιδανική φροντίδα για έναν υγιεινό και άνετο ύπνο.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
 
ΚΑΘΑΡΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ
 
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με περισσή φροντίδα και επαγγελματισμό, φροντίζουμε κουβέρτες και παπλώματα με κύριο σκοπό τον άψογο καθαρισμό και την πλήρη αποστείρωσή τους.

Τα παπλώματα και οι κουβέρτες σας πλένονται μεμονωμένα σε ατομικά πλυντήρια με απορρυπαντικά και μαλακτικά ανάλογα με το είδος του υφάσματος και της γέμισης τους. 

Για τον καθαρισμό των κουβερτών και παπλωμάτων, χρησιμοποιούμε επώνυμα απορρυπαντικά και μαλακτικά, υποαλλεργικά, οικολογικά, φιλικά για τα παιδιά και τα κατοικίδια.
 
   
   
   
 
 
 
 
Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού οι κουβέρτες και τα παπλώματά σας αποκτούν αίσθηση μοναδικής φρεσκάδας και καθαριότητας, ενώ μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κοιμάστε σε συνθήκες απόλυτης υγιεινής.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό του δικού σας χαλιού, και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.