2610641966 6932794801 Ιωάννη Διακίδη 268, Πάτρα giorgospettas2013@gmail.com
hero image
 
   
   
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
Εν Λευκώ | Ταπητοκαθαριστήριο Πάτρα Αχαΐα


Ο Βιολογικός Καθαρισμός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απομακρύνετε όλους τους βλαβερούς παθογόνους οργανισμούς από τα στρώματα, τους καναπέδες, τις πολυθρόνες και τα χαλιά σας!

Στο ταπητοκαθαριστήριο μας “Εν Λευκώ” το οποίο βρίσκεται στην Πάτρα, μπορούμε να αναλάβουμε τον βιολογικό καθαρισμό χαλιών - μοκετών, στρωμάτων, σαλονιών καθώς και τον βιολογικό καθαρισμό σε σκάφη αναψυχής στην Πάτρα και σε όλη Αχαΐα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
Αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό του στρώματος σας και απομακρύνουμε αποτελεσματικά επικίνδυνα ακάρεα, σκόνη και μικρόβια. Έτσι, το στρώμα σας διατηρείτε καθαρό και εσείς μπορείτε να απολαμβάνετε ξένοιαστοι κάθε στιγμή ξεκούρασης.
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ
Ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απομακρύνετε όλους τους βλαβερούς παθογόνους οργανισμούς από το σαλόνι σας, να δώσετε ζωντάνια στα χρώματά του και να το κάνετε να μοιάζει σαν καινούριο.
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε τον βιολογικό καθαρισμό σκαφών αναψυχής στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό όλων των υφασμάτινων επιφανειών, της ταπετσαρίας, της μοκέτας, των στρωμάτων και των σαλονιών του.
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, πολύτιμη πείρα και αξιόπιστο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την απόλυτη καθαριότητα και ένα υγιεινό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.
 
 
 

 


 

 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό του δικού σας χαλιού, και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.