2610641966 6932794801 Ιωάννη Διακίδη 268, Πάτρα giorgospettas2013@gmail.com
hero image
 
   
   
  Εν Λευκώ
Ταπητοκαθαριστήριο Πάτρα Αχαΐα


Το ταπητοκαθαριστήριο μας “Εν Λευκώ” το οποίο βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται από το 1996 με την περιποίηση και την φροντίδα χαλιών και μοκετών, προσφέροντας υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο ταπητοκαθαριστήριο μας, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό κάθε χαλιού, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται επίσης η φύλαξη χαλιών και μοκετών, η επισκευή τους καθώς και ο βιολογικό καθαρισμός τους.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό παπλωμάτων και κουβερτών, καθώς και βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών και σκαφών αναψυχής στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
 
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Πάτρα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Συνδυάζοντας την μεγάλη πείρα, με τη βαθιά γνώση και τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογικές εξελίξεις μπορούμε να εξασφαλίσουμε σε κάθε χαλί μια αποκλειστική και μοναδική μεταχείριση ανάλογη με τη μέθοδο κατασκευής του.

Χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, το ταπητοκαθαριστήριο μας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα.
 
   
   
   
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό του δικού σας χαλιού, και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.