2610641966 6932794801 Ιωάννη Διακίδη 268, Πάτρα giorgospettas2013@gmail.com
 
   
   
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ
Εν Λευκώ | Ταπητοκαθαριστήριο Πάτρα Αχαΐα


Το ταπητοκαθαριστήριο μας “Εν Λευκώ” το οποίο βρίσκεται στην Πάτρα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο, μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό και την περιποίηση κάθε χαλιού και κάθε μοκέτας της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Διαθέτοντας εξειδικευμένα μηχανήματα, μπορούμε να εξασφαλίσουμε άψογο καθαρισμό και φροντίζουμε σε κάθε χαλί, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί. Η πολυετής μας πείρα στο καθαρισμό χαλιών και η προσοχή που δίνουμε εγγυώνται άριστα αποτελέσματα καθαριότητας καθώς και τη μέγιστη διάρκεια ζωής στις φθορές από το πέρασμα του χρόνου.
 
 
 
 
 
   
   
   
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
 
  Τίναγμα & Έλεγχος Χαλιών
  Πλύσιμο χαλιών 
  Ξέβγαλμα & Στύψιμο Χαλιών
  Άπλωμα & Στέγνωμα Χαλιών
  Ποιοτικός έλεγχος & Συσκευασία
  Αποθήκευση & Φύλαξη Χαλιών
 
Για τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά απορρυπαντικά που ζωντανεύουν τα χρώματα, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο αλλά και απομακρύνουμε κάθε λεκέ.
 
   
   
   
 
 
 
 
Τα χαλιά και οι μοκέτες σας στεγνώνουν μακριά από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου, διατηρώντας τα χρώματα τους αναλλοίωτα και ζωντανά και ταυτόχρονα, μένουν στα στεγνωτήρια μας για όσο ακριβώς χρόνο χρειάζονται, έτσι ώστε να είναι τελείως, στεγνά όταν συσκευαστούν.
Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού, στο χαλί σας γίνεται ενδελεχείς έλεγχος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα το παραλάβετε πεντακάθαρο, απαλλαγμένο από λεκέδες και περιττά χνούδια και στεγνό.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Με ένα τηλεφώνημα θα έρθουμε στο χώρο σας για να παραλάβουμε τα χαλιά σας και μετά τον καθαρισμό τους, θα σας τα επιστρέψουμε στην πόρτα σας, την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΧΑΛΙΩΝ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να επισκευάσουμε μικρές φθορές που έχουν προκύψει στο χαλί σας όπως κρόσια, ρέλια, κρόσσια χειρός και μαντάρισμα.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

Διαθέτοντας σύγχρονες και καλά οργανωμένες αποθήκες, μπορούμε να αναλάβουμε την δωρεάν φύλαξη των χαλιών σας, για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό του δικού σας χαλιού, και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.